вторник, 28 януари 2014 г.

Родителска среща

 Уважаеми родители,
На 20 февруари от 17 часа ще се проведе родителска среща с родителите на децата, подлежащи на обучение в 1 клас. На срещата ръководствата на училищата ще представят условията за обучение и възпитание, които предлага тяхното училище. Срещата ще се проведе във физкултурния салон на ОДЗ "Елица".

понеделник, 27 януари 2014 г.

Сняяяяяяяяяяяяяяяяг!

Рядко в Сливен се случва такъв спокоен зимен, снежен ден, а и когато снегът е толкова дълго чакан и ние не се стърпяхме да му се порадваме!













петък, 24 януари 2014 г.

Начални стъпки по проекта за вкусните био - градинки...

След ползотворната среща с екипа на проекта "Вкусните био - градинки" през месец ноември, постепенно стартирахме подготвителните си дейности - събиране и засаждане на различни семенца, рисуване на рисунки - колекция от идеи на децата, събиране на тор, пръст, дървени касетки. Заедно с децата направихме компостера - Компостерите са бърз и лесен начин да превърнем  органичните  отпадъци във висококачествен и екологично чист хумус за нашите растения. Украсихме помещението, където ситуирахме компостера с рисунките на децата и редовно допълваме с обелки от плодове и зеленчуци, листа - за всичко от природата има място в него.  Нямаме търпение да мине зимата и да започнем работа на двора, където всеки ще може да се включи активно с труд, с идея, инструменти или друга помощ!