петък, 28 февруари 2014 г.

Открит урок по случай 3 март в ПГ 6 група "Шарен свят"















Мартенска работилница в ПГ6Г – „Веселушка”

 В очакване на Баба Марта  ние децата от група „Веселушка” изработихме  красиви мартенички. Е, не ни беше много лесно, но пък ни беше много интересно. Постарахме се доста и сме доволни от резултата. Сега сме готови  и с нашите хубави мартенички пожелаваме на всички здраве и дълголетие, щастие и късмет.

Да сме бели и червени, усмихнати и благословени!
         















петък, 21 февруари 2014 г.

Конкурс за рисунка "Стария бряст"


Община Сливен организира детски и ученически конкурс за рисунка по повод участието на Стария бряст в конкурса "Европейско дърво на годината 2014". На тържество, организирано от община Сливен пред Стария бряст посланици на идеята връчиха наградите на отличените - специална грамота, сувенири и книгата „100 причини да се гордея, че съм от Сливен”.
Децата и учениците бяха наградени от кмета на Сливен Кольо Милев, спортната легенда в щангите Нораир Нурикян, писателката и журналистка Иванка Денева, диригента Методий Григоров, поета Деньо Денев, алпиниста Атанас Скатов.
Конкурсът е част от кампания за популяризиране на идеята вековният Стар бряст в Сливен да спечели конкурса "Европейско дърво на годината 2014", след като стана победител в националната надпревара, организирана от фондация „Екообщност”.
Ето и рисунките на нашите деца, с които участвахме в конкурса:









Това е рисунката, която беше отличена с поощрителна награда



четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Невероятен спектакъл със сапунени балони

         Думите не са достатъчни, за да изразим емоцията на децата от днешното Bubbleshow на Андрей Иванов. Толкова възклицания и граматиката не познава! Денят ни днес беше наситен с много настроение, еуфория, радост, забавление и наслада.

           Снимките са по-красноречиви от думите!!!