понеделник, 26 май 2014 г.

Kонкурс за детска рисунка


Приключи първия етап от конкурса за детска рисунка „Яжте риба тя е вкусна и полезна” в Сливен. Резултатът от него беше обявен на официална церемония на 24 май от 15 часа в Държавен Куклен Театър - Сливен. Журито определи 12 финалиста  и връчи няколко специални награди. Сред финалистите е Калоян Стойчев – 6 г. от нашата детска градина. Рисунките са отпечатани в годишен 12 листов календар за 2015 година, който беше подарен  на участниците в конкурса, както и магически чаши за всички малки художници.След официалната част децата  имаха възможност да се насладят на театрално представление.
Конкурсът е част от проект „Промоционална кампания, насочена към престижа на продуктите от риболов и аквакултура в Община Сливен. Екипът на проекта изказа благодарност  на всички директори на училища, детски градини, читалища на територията на Община Сливен и на техните възпитаници за участието.

По инициатива на Община Сливен, всички рисунки от конкурса „Яжте риба, тя е вкусна и полезна!”, ще бъдат изложени в сградата на сливенския куклен театър, за да радват по продължително жителите на Общината и да ги насърчават да консумират редовно, риба и рибни продукти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар