неделя, 1 юни 2014 г.

Довиждане детска градина, здравей първи клас!


Неусетно изминаха четири  години за децата от ПГ6Г – „Веселушка”. На 30май на официално тържество те се сбогуваха с любимата детска градина  „Елица”  и убедително показаха, че са готови да бъдат първокласници.
           Емоционални и талантливи децата очароваха всички гости с вълнуващия празник, който подготвиха със своите учители - Василева и Димитрова. Посрещнаха „викингите” – най -безстрашните мореплаватели, разказаха им за своята красива Родина, разкриха им вълшебния свят на цифрите и буквите. Заедно откриха най-ценното богатство на знанието, обещаха си да останат верни на приятелите, които откриха тук в група „Веселушка”.
           Но може ли празник без песни и танци? Не разбира се! Грациозните мажоретки впечатлиха със своето изпълнение, а красивите български ритми стоплиха сърцата на гостите и накараха всички да се почувстват горди от това, че са българи. Звънките детски гласчета огласиха форума на 12.ОУ „Ел.Багряна”, любезно предоставен от ръководството на училището и предизвикаха заслужените аплодисменти и усмивки на публиката.
           Гости на тържеството бяха г-жа Дюлгерова – директор на ОДЗ”Елица” и г-жа Христова – директор на 12 ОУ „Ел. Багряна”, учители от училището, родители и близки на децата.
           Г-жа Дюлгерова приветства бъдещите първокласници и им пожела да бъдат все така любознателни,  да учат много и упорито за да осъществят мечтите си.
На добър час, скъпи  деца!
































Няма коментари:

Публикуване на коментар