понеделник, 3 ноември 2014 г.

Награда "Софроний Врачански"




На 31 ноември 2014 год. в РИО-Сливен се проведе тържество по повод 1 ноември – Ден на  народните будители.
За трета поредна година бе връчена награда на РИО-Сливен в системата на народната просвета по случай Деня на народните будители – „Софроний Врачански”. Грамотите, почетните знаци, както и  Специалната награда – плакет „Софроний Врачански” с грамота, бяха връчени от г-жа Бисерка Михалева -  Началник на РИО - Сливен. Наградата се връчва за високи постижения или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата. Тя е индивидуална или колективна и се присъжда на директори, учители и педагогически екипи от детските и учебни заведения на територията на Област Сливен.
В категория „Екип, колектив на годината“ екипът на ОДЗ „Елица“ получи грамота и почетен знак – за реализирани дейности и изяви на регионално, национално и международно ниво – участия в конференции, форуми, проекти;  за  активно участие в изяви, популяризиращи детското заведение и укрепващи имиджа му -  
Педагози от ОДЗ „Елица” са носители на престижни отличия,  награди и грамоти,  с които се гордеем са: Почетното отличие "Неофит Рилски" на Министерството на образованието и науката за принос в развитието на образователното дело - Ирина Дюлгерова - директор на ОДЗ "Елица". Сливенската награда „Аргира Жечкова”,  която се присъжда на жена - педагог и общественик – носител е Венета Димитрова - старши учител . Димитринка Златева –старши учител е удостоена с наградата на МОН  „Константин Величков” за системно прилагане на творческа и иновативна дейност в българското предучилищно образование.  "Синдикалист на годината"  е отличието  на СБУ за Кети Райкова. Грамота и златна значка на Световната организация по предучилищно образование ОМЕП за участие в международен проект на тема: „Равенство за устойчивост“.
Като екип имаме богат професионален и социален живот – всички неща, които правим ни убеждават, че сплотеността на екипа, взаимното разбиране, възможността за свободна изява на способностите допринасят за високата мотивация на работещите и поддържане на авторитета, който има детското заведение сред обществеността. Отличаваме се с готовност за сътрудничество, взаимопомощ, чувство на взаимозависимост и удовлетвореност от работата и отношенията с колегите.


 Радваме се много за това отличие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар