понеделник, 21 декември 2015 г.

Предколедна седмица в група „Бърборино”



По традиция, всяка година в група „Бърборино” седмицата, преди Коледните празници е обявена за дни на отворени врати. Всички желаещи  се включиха в разнообразните  инициативи. В понеделник малките бърборинчета бяха гости на децата от по-големите групи и заедно с тях се забавляваха. В следващите два дни, с помощта на сръчни майки и баби в „Коледната работилничка” децата украсиха с блестящи играчки коледна елхичка, като използваха хартия и шишарки с вълнени топки в различни цветове.
След дълго очакване, в четвъртък, при децата дойде и най-желаният гост – Дядо Коледа! Всички с грейнали очички казваха стихчета, пяха песнички, играха забавни народни игри, сурвакаха добрия старец за здраве и накрая заедно се хванаха на хорце. Дядо Коледа поздрави децата за всичко, което са научили и извади от големия чувал желаните подаръци.

Екипът на група „Бърборино” благодари на всички родители, които се включиха в предколедната седмица. Сърдечно благодарим за проявената доброта и съпричастност към децата от дома за деца, лишени от родителска грижа.
Вярваме в магията на Коледа.

























Няма коментари:

Публикуване на коментар