петък, 19 декември 2014 г.

Честит рожден ден!



Честит рожден ден, любима детска градина!
Празници има тази година
нашата детска градина…
Детска защото е пълна с дечица
както градина със птици.

Кулминацията на празничните ни изяви, по случай 30 –та годишнина  на детската градина беше денят на рождения ден!  Случи се така, че Дядо Коледа дойде точно за празникаJ. Така емоцията,  вълнението,  еуфорията, подаръците…всичко беше двойно!  Появата на Дядо Коледа с красивата торта с фоерверки предизвика истински  фурор сред нетърпеливите малчугани. Бързаха да изпеят песничките и да кажат стихчетата, за да дойде по-бързо дългоочаквания момент за раздаване на подаръците и разрязването на тортата. Въпреки дъжда навън успяхме да пуснем с балони в небето нашата хартиена „Еличка“, с поръката да обиколи целия свят и да разкаже на децата за нашата детска градина.
Настроението на празника се допълваше от красивите костюми и аксесоари, с които се бяха нагласили децата, от мелодичните коледни песни, звън на камбанки и … най-вече от големите чували с подаръци.
Със средствата, събрани от благотворителния базар, с дарението, което получихме  от фирма „Глобус Ес“ и Издателство „Изкуства“ и лакомствата, които осигуриха Община Сливен, подаръците под елхата бяха невероятни.
Днес  /петък/ слънчевото време ни позволи да реализираме и друга наша идея - да прегърнем детската градина с  всички детски ръчички – една голяма топла усмихната прегръдка за рождения ден на любимата детска градина.
Предстои да се насладим на още един мюзикъл „Снежната кралица“, който децата от Подготвителна група „Патиланско царство“ са подготвили специално за празника.
Ще завършим празничната програма с тържествен водосвет за здраве, за вяра и за обич!
Пожелаваме на всички празници! Предаваме ви нашето коледно настроение – нека то влезе в домовете ви и донесе много топлина, красота и уют!



















Няма коментари:

Публикуване на коментар