четвъртък, 1 юни 2017 г.

Спортен празник



Слънчеви детски усмивки, оживление и празнично настроение изпълниха на 30 май двора на ДГ „Елица“, където се проведе спортен празник под мотото „Скачай, играй и тичай, здравето обичай“. В празника се включиха над 200 деца заедно със своите родители. В приятелска надпревара между едновъзрастовите групи  в разнообразни спортно-състезателни игри децата показаха своите физически качества и умения. Истинско оживление настъпи сред публиката, когато майките и татковците се включиха  в спортната надпревара.  Бурни овации предизвикаха оценките на съдията, който справедливо отсъждаше изхода от двубоите. За отличното си представяне децата получиха награди и лакомства.
Благодарим сърдечно на dm България за красивата шатра от кампанията „Слънчевите деца“ на dm България – заедно за здравето на децата!
Благодарим на фирма Фирма "Престиж 2004" ЕООД  за това, че всяка година освежават маркировката на площадката по БДП в двора на детската градина.
Благодарим на Ат.Василева – учител по английски език, която закупи лакомствата за децата на празника!
Благодарим и на всички родители, които се включиха в спортния празник и по този начин всички ние показахме на децата, че заедно можем много!!!






































































Няма коментари:

Публикуване на коментар