понеделник, 5 юни 2017 г.

ПРИКАЗНИ МЕЧТИ



С много емоции, забавления и танци, разкази, скечове и случки  премина празничният спектакъл „ПРИКАЗНИ МЕЧТИ”, по случай изпращането на децата от ІV Подготвителна група „Мечо Пух” в І клас. Празничния спектакъл по традиция се проведе във форума на  12   ОУ „Ел. Багряна”.
Бъдещите първокласници влязоха в роли на водещи на различни новинарски емисии, танцьори, актьори. Разказаха в стихове и песни как преминава всеки ден  в детската градина. Със забавни истории и весели случки показаха, че всяко дете от групата си има собствена слава и всеки с нещо се отличава.  Със стъпките на "Валс - Анастасия" и "Празник за двама" демонстрираха многобройните си таланти. Грациозните изпълнителки на танц „В белом“ на балет „Тодес”  предизвикаха  красива феерия от цветове, звуци, динамика, красота…  и  подариха  на зрителите радост и наслада. За музикалното оформление на празника се погрижи  г-жа К. Станчева.
             Гости на тържеството бяха г-жа Дюлгерова – директор на ДГ ”Елица”, г-жа Христова – директор на  12 ОУ „Ел. Багряна”, Й.Стоилова –  старши експерт за обучението в начален етап в РУО Сливен, учители от училището, родители и близки на децата.
      Учителите Стоянова и Кичукова бяха приятно изненадани от възпитаниците си със специален поздрав. На раздяла имаше и сълзички и тъжни очички, но това настроение бързо отмина, когато родителите поканиха децата да се повеселят в детски клуб „Монти”.
         Госпожа Дюлгерова приветства бъдещите първокласници и увери родителите им, че всички деца имат нужната подготовка за постъпване в училище. На малчуганите пожела  щастливо лято, безгрижно детство, да бъдат все така любознателни,  да учат много и упорито за да осъществят мечтите си.






























Няма коментари:

Публикуване на коментар